AncestryDNA

admin
By admin 2 Min Read

AncestryDNA valt op door zijn uitgebreide database met meer dan 19 miljard monsters. Dit betekent dat het gemakkelijker voor u is om familieleden te vinden en ermee in contact te komen waarvan u misschien niet eens weet dat u ze heeft. Het proces is eenvoudig: een speekselmonster is voldoende om u te verdiepen in uw genetische geschiedenis. Je verzendt het in een prepaidpakket en binnen een paar weken ontvang je een online rapport met details over je afkomst en mogelijke familierelaties.

Gebruiksgemak is een ander sterk punt. De online interface is intuïtief, waardoor u eenvoudig toegang krijgt tot verschillende functies, zoals etniciteitsschattingen en DNA-matches. De lay-out van de resultaten is gemakkelijk te begrijpen, waardoor u waardevolle inzichten krijgt zonder dat u een diploma in genetica nodig heeft. Het slaat ook al uw DNA-gegevens veilig op en is gecertificeerd door regelgevende derde partijen. Er zullen nooit identificeerbare gegevens worden gedeeld en u bepaalt zelf wie uw stamboom ziet.

Het enige nadeel is dat AncestryDNA geen gezondheidsplannen aanbiedt, in tegenstelling tot sommige opties zoals LivingDNA. Als u echter vooral geïnteresseerd bent in voorouders en het opbouwen van een stamboom, hoeft dit gebrek aan gezondheidsanalyse geen groot probleem te zijn. Het blinkt uit in het geven van een gedetailleerd en nauwkeurig beeld van uw genetische achtergrond.

AncestryDNA biedt verschillende abonnementen aan die de DNA-test aanvullen door u toegang te geven tot hun uitgebreide collectie historische gegevens en stambomen. Een populaire optie is het US Discovery-pakket, dat zich richt op Amerikaanse platen. Als u geïnteresseerd bent in mondiale records, breidt het World Explorer-pakket de reikwijdte uit met internationale gegevens. Het All Access-abonnement biedt een uitgebreider aanbod, inclusief gegevens van andere diensten zoals Newspapers.com en Fold3, een bron voor militaire gegevens.

Share This Article
Leave a comment

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *